Raambekleding en gordijnen

Raambekleding

Mooie raambekleding houdt niet alleen het licht buiten, het creëert ook privacy en draagt bij aan een gezellige sfeer in huis. Weet u nog niet wat u mooi vindt? Kom vrijblijvend bij ons langs en doe inspiratie op. Wij bieden u een breed scala aan raambekleding, waaronder (verduisterende) rolgordijnen, vouwgordijnen, (kunststoffen, aluminium of houten) jaloezieën, plakfolie en moderne duette- en plisségordijnen. En als het niet bestaat, dan bedenken wij het voor u! Wij werken namelijk nauw samen met een atelier, waardoor vrijwel al uw wensen uitvoerbaar zijn. En natuurlijk komen wij uw raambekleding vervolgens ook graag bij u inmeten en monteren.

Service

Service

Bij Jan Aolbert vindt u een ruim assortiment, professioneel advies en altijd de beste service. Wilt u dit zelf ervaren? Kom gerust eens langs in onze winkel of neem contact op met onze medewerkers.
Onze contactgegevens
Hans

 

Gordijnen

Kiest u liever voor overgordijnen? Jan Aolbert beschikt over een uitgebreide collectie gordijnstoffen, zodat er ook voor u altijd een geschikte stof tussen zit. Mocht u er zelf in onze winkel niet helemaal uitkomen, dan staan onze ervaren medewerkers klaar om u te helpen. Net als met de raambekleding geldt dat ook op het gebied van gordijnen alles bij ons mogelijk is. Ons atelier maakt niet alleen gordijnen van Eijffinger, Dimago of onze budgetlijn voor u op maat, maar is indien gewenst ook creatief met plooivormen en gordijnringen. En natuurlijk leveren wij u ook de juiste accessoires voor het ophangen van uw gordijnen. Kiest u voor een gordijn met gordijnhaken of voor waveplooi-gordijnen? Dan heeft u een rails nodig. En uw ringgordijnen of lussengordijnen hangt u aan één van de vele gordijnroedes die wij op voorraad hebben.
Hulp nodig bij het klussen?

Hulp nodig bij het klussen?

“Een muurtje schilderen of behangen? Uw nieuwe kasten in elkaar zetten? Een laminaatvloer leggen? Jan Aolbert doet alles om de klus te klaren en om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Alles wat u bij ons koopt, kunt u daarom ook door onze vakkundige medewerkers laten plaatsen, monteren of installeren. Betrouwbaarheid is ons daarbij op het lijf geschreven. Wij werken uitsluitend met ons eigen montageteam. Zo krijgt u geen vreemden over de vloer én is een hoge kwaliteit gegarandeerd.”
Ik zoek een klusser
Robert
Recent werk

Van een tevreden klant

We werden van A tot Z ontzorgd, met een geweldig eindresultaat. Zelf hadden we het zeker niet beter en sneller kunnen doen. Topwerk, klasse!

Recent 2
Recent 2
Recent 3