Hout- en plaatmateriaal

Een uitgebreid assortiment hout- en plaatmateriaal? Dat vindt u natuurlijk bij Jan Aolbert! Of u nu wilt gaan voor een betonplexplaat of een standaard spaanplaat, onze medewerkers helpen u bij het uitzoeken van het voor uw situatie juiste plaatmateriaal. En ook voor hout voor uw betimmeringsklus voor binnen of buiten brengt u eerst een bezoekje aan onze winkel. Want wat u met het hout ook van plan bent, we hebben het allemaal, én meer, in huis. Daarbij wordt het hout altijd gratis voor u op maat gezaagd. Een service die wij voor onze klanten niet meer dan normaal vinden, omdat wij liever nét dat stapje harder lopen. Bij eenvoudige opdrachten kunt u op uw materiaal wachten, heeft u moeilijkere zaagklussen dan kunt u het materiaal later op komen halen.

Service

Service

Bij Jan Aolbert vindt u een ruim assortiment, professioneel advies en altijd de beste service. Wilt u dit zelf ervaren? Kom gerust eens langs in onze winkel of neem contact op met onze medewerkers.
Onze contactgegevens
Hans

 

Hulp nodig bij het klussen?

Hulp nodig bij het klussen?

“Een muurtje schilderen of behangen? Uw nieuwe kasten in elkaar zetten? Een laminaatvloer leggen? Jan Aolbert doet alles om de klus te klaren en om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Alles wat u bij ons koopt, kunt u daarom ook door onze vakkundige medewerkers laten plaatsen, monteren of installeren. Betrouwbaarheid is ons daarbij op het lijf geschreven. Wij werken uitsluitend met ons eigen montageteam. Zo krijgt u geen vreemden over de vloer én is een hoge kwaliteit gegarandeerd.”
Ik zoek een klusser
Robert
Recent werk

Van een tevreden klant

We werden van A tot Z ontzorgd, met een geweldig eindresultaat. Zelf hadden we het zeker niet beter en sneller kunnen doen. Topwerk, klasse!

Recent 2
Recent 2
Recent 3