IJzerwaren en gereedschappen

IJzerwaren

Bij Jan Aolbert vindt u ijzerwaren voor elke klus, groot of klein. Voor het ophangen van een schilderij, voor het vastschroeven van een gipsplaat of voor het afmaken van uw nieuwe schuifdeur. Of het nu gaat om hang- en sluitwerk, sloten, bouten, scharnieren schroeven, spijkers, nagels of bevestigingsmateriaal: de ijzerwaren van onze merken Stanley, Skandia en Nemef zijn stuk voor stuk van een hoogwaardige kwaliteit. En ook voor deurbeslag voor zowel binnen als buiten bent u bij ons aan het juiste adres. Maak uw keuze in onze winkel! Voor elke vraag of elk probleem vindt u bij ons de juiste oplossing. Onze medewerkers hebben de kennis in huis om u hierbij te adviseren.

Service

Service

Bij Jan Aolbert vindt u een ruim assortiment, professioneel advies en altijd de beste service. Wilt u dit zelf ervaren? Kom gerust eens langs in onze winkel of neem contact op met onze medewerkers.
Onze contactgegevens
Hans

 

Gereedschap

Bent u bezig met klussen? De badkamer renoveren, een nieuw keukenkastje plaatsen of een laminaatvloer leggen? Goed gereedschap is het halve werk! Jan Aolbert heeft alles wat u nodig heeft op het gebied van gereedschap. In onze winkel helpen onze deskundige medewerkers u graag met het kiezen van het gereedschap dat u nodig heeft om de klus te klaren.
Hulp nodig bij het klussen?

Hulp nodig bij het klussen?

“Een muurtje schilderen of behangen? Uw nieuwe kasten in elkaar zetten? Een laminaatvloer leggen? Jan Aolbert doet alles om de klus te klaren en om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Alles wat u bij ons koopt, kunt u daarom ook door onze vakkundige medewerkers laten plaatsen, monteren of installeren. Betrouwbaarheid is ons daarbij op het lijf geschreven. Wij werken uitsluitend met ons eigen montageteam. Zo krijgt u geen vreemden over de vloer én is een hoge kwaliteit gegarandeerd.”
Ik zoek een klusser
Robert
Recent werk

Van een tevreden klant

We werden van A tot Z ontzorgd, met een geweldig eindresultaat. Zelf hadden we het zeker niet beter en sneller kunnen doen. Topwerk, klasse!

Recent 2
Recent 2
Recent 3