Elektra, sanitair en overige bouwmaterialen

Elektra

Van doe-het-zelver tot elektricien: wij hebben voor iedereen een ruime voorraad producten op het gebied van elektra. Jan Aolbert biedt installatiemateriaal, schakelmateriaal en verlengmateriaal waarmee elke (doe-het-zelf-)klus succesvol wordt afgerond. Denk bijvoorbeeld aan meterkasten, stopcontacten, kabels en verlengsnoeren. Ook hebben we een klein assortiment verlichting, zoals buitenlampen en inbouwspots.

Sanitair

Op het gebied van sanitair gaat Jan Aolbert net zo ver als op het gebied van elektra. Wij bedienen van doe-het-zelver tot loodgieter en verkopen verschillende merken, die ook aansluiten op bestaande elektra- en sanitairsystemen. Bij ons bent u dus aan het juiste adres voor de aanleg en inrichting van uw sanitair. En ook voor de leuke accessoires om een toiletruimte of badkamer mee af te maken - bijvoorbeeld een douchemat, douchegordijn, zeepbakje of spiegel - kunt u bij ons terecht.

 

Overige bouwmaterialen

Bouwmaterialen voor elke bouwklus, u vindt het bij Jan Aolbert! Heeft u bouwstoffen nodig voor uw badkamerrenovatie, bijvoorbeeld een zak gipscement? Bent u met hout een overkapping aan het bouwen? Bent u op zoek naar gipsplaten en isolatiemateriaal voor uw dakbedekking? Kijk eens bij Jan Aolbert, u vindt bij ons een uitgebreid bouwmarktassortiment.
Hulp nodig bij het klussen?

Hulp nodig bij het klussen?

“Een muurtje schilderen of behangen? Uw nieuwe kasten in elkaar zetten? Een laminaatvloer leggen? Jan Aolbert doet alles om de klus te klaren en om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Alles wat u bij ons koopt, kunt u daarom ook door onze vakkundige medewerkers laten plaatsen, monteren of installeren. Betrouwbaarheid is ons daarbij op het lijf geschreven. Wij werken uitsluitend met ons eigen montageteam. Zo krijgt u geen vreemden over de vloer én is een hoge kwaliteit gegarandeerd.”
Ik zoek een klusser
Robert
Recent werk

Van een tevreden klant

We werden van A tot Z ontzorgd, met een geweldig eindresultaat. Zelf hadden we het zeker niet beter en sneller kunnen doen. Topwerk, klasse!

Recent 2
Recent 2
Recent 3