Vloeren en vloerafwerking

Vloeren

Welke vloer wilt u leggen? Een vloer draagt bij aan de uitstraling van uw huis. Kiest u voor een harde gebruiksvriendelijke vloer zoals pvc, vinyl of marmoleum? Heeft u liever een warm en zacht tapijt? Of kiest u voor het gemak van laminaat? De vloeren van Jan Aolbert voorzien iedere ruimte in uw woning van een eigen uitstraling, of u nu op zoek bent naar een vloer voor de keuken, woonkamer of slaapkamer. U bent bij ons aan het juiste adres voor tapijt, vinyl, laminaat- en pvc-vloeren.
Laminaatvloeren zijn door een handig kliksysteem eenvoudig en in een handomdraai te leggen. Ze zijn er bovendien in alle mogelijke ‘smaakjes’, denk aan modern grijs, sfeervol sloophout of met een klassieke houtnerf. Jan Aolbert heeft alle kennis in huis om uw vloer tot een succes te maken, van voorbehandelen, vochtmeting en egalisatie tot aan het leggen van de gewenste vloer.

Service

Service

Bij Jan Aolbert vindt u een ruim assortiment, professioneel advies en altijd de beste service. Wilt u dit zelf ervaren? Kom gerust eens langs in onze winkel of neem contact op met onze medewerkers.
Onze contactgegevens
Hans

 

Vloerafwerking

Ook hebben wij alles in huis voor uw vloerafwerking, denk aan ondervloeren, plinten, vloerlijmen en onderhoudsmiddelen. U kunt zelf met deze afwerking aan de slag gaan, of u kunt onze medewerkers langs laten komen om dit voor u te laten verzorgen. Verder hebben wij alle materialen op voorraad om uw bestaande houten vloer te vernieuwen. Hierbij kunt u denken aan kleurbeitsen, lakken of waxen, maar ook aan het afwerken van uw vloer met een traditionele floorpaint of -coating. Wilt u een nieuwe vloer aan laten sluiten op een bestaande vloer, bijvoorbeeld de vloer van de woonkamer naar de keuken? Onze medewerkers hebben veel kennis in huis om u te ondersteunen met overgangsprofielen. Ook denken zij graag mee als het gaat om technische oplossingen, bijvoorbeeld bij vochtproblemen of bij problemen met de akoestiek.
Hulp nodig bij het klussen?

Hulp nodig bij het klussen?

“Een muurtje schilderen of behangen? Uw nieuwe kasten in elkaar zetten? Een laminaatvloer leggen? Jan Aolbert doet alles om de klus te klaren en om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Alles wat u bij ons koopt, kunt u daarom ook door onze vakkundige medewerkers laten plaatsen, monteren of installeren. Betrouwbaarheid is ons daarbij op het lijf geschreven. Wij werken uitsluitend met ons eigen montageteam. Zo krijgt u geen vreemden over de vloer én is een hoge kwaliteit gegarandeerd.”
Ik zoek een klusser
Robert
Recent werk

Van een tevreden klant

We werden van A tot Z ontzorgd, met een geweldig eindresultaat. Zelf hadden we het zeker niet beter en sneller kunnen doen. Topwerk, klasse!

Recent 2
Recent 2
Recent 3