Glas en glasbewerking en glasservice

Glas en glasbewerking

Bij Jan Aolbert kunt u terecht voor allerlei soorten glas, van hard glas tot gelaagd glas, van (gefigureerd) isolatieglas tot veiligheidsglas, van vensterglas tot geblindeerd glas. Daarbij helpen onze medewerkers u ook graag met het monteren van uw glas. Verder zijn wij gespecialiseerd in diverse soorten glasbewerking. Glas boren, zagen of slijpen? Dat doen wij graag voor u in onze eigen werkplaats met de nodige machines en gereedschappen. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden. Nieuw in onze dienstverlening is glas als wandbekleding; denk aan een gehard glazen achterwand in uw keuken, waar u normaal voor tegels zou kiezen. Een moderne toepassing van glas, en ook dit vindt u bij Jan Aolbert.

Service

Service

Bij Jan Aolbert vindt u een ruim assortiment, professioneel advies en altijd de beste service. Wilt u dit zelf ervaren? Kom gerust eens langs in onze winkel of neem contact op met onze medewerkers.
Onze contactgegevens
Hans

 

Hulp nodig bij het klussen?

Hulp nodig bij het klussen?

“Een muurtje schilderen of behangen? Uw nieuwe kasten in elkaar zetten? Een laminaatvloer leggen? Jan Aolbert doet alles om de klus te klaren en om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Alles wat u bij ons koopt, kunt u daarom ook door onze vakkundige medewerkers laten plaatsen, monteren of installeren. Betrouwbaarheid is ons daarbij op het lijf geschreven. Wij werken uitsluitend met ons eigen montageteam. Zo krijgt u geen vreemden over de vloer én is een hoge kwaliteit gegarandeerd.”
Ik zoek een klusser
Robert
Recent werk

Van een tevreden klant

We werden van A tot Z ontzorgd, met een geweldig eindresultaat. Zelf hadden we het zeker niet beter en sneller kunnen doen. Topwerk, klasse!

Recent 2
Recent 2
Recent 3