Horren en buitenzonwering

Horren

Waarschijnlijk vindt u het net als ons heerlijk om de ramen en deuren open te zetten zodra het lekker weer is. Maar dan wel graag zonder zoemende of stekende insecten die uw huis binnen komen! Houd insecten en andere beestjes buiten met een hordeur of raamdeur en geniet nog meer van zonnige dagen. Bij Jan Aolbert vindt u verschillende hordeuren, raamhorren en zelfs speciale horren voor uw dakraam, schuifpui of draaikiepraam, allen van dé toonaangevende Nederlandse merken Unilux en Hamstra. Een vliegenhor, deurrolhor, horgordijn of lamellenhor: wat uw vraag ook is, wij leveren de voor u juiste oplossing. Het is daarbij erg belangrijk dat de deur of het raam waar de hor voor komt, goed wordt afgesloten. Bij het uitzoeken van een hor is het daarom slim om vakmensen naar uw situatie te laten kijken. Die vakmensen vindt u bij ons!

Service

Service

Bij Jan Aolbert vindt u een ruim assortiment, professioneel advies en altijd de beste service. Wilt u dit zelf ervaren? Kom gerust eens langs in onze winkel of neem contact op met onze medewerkers.
Onze contactgegevens
Hans

 

Buitenzonwering

Een aangename temperatuur in uw woning: zo komt u de warme zomer wel door. Buitenzonwering is daarom onmisbaar in iedere woning. Er zijn talloze soorten buitenzonwering waar u uit kunt kiezen. Welke zonwering voldoet aan uw wensen? Is dat een uitvalscherm, een rolluik, een knikarmscherm, een markies of toch liever screens? Onze medewerkers kijken graag met u naar de mogelijkheden voor uw situatie.
Hulp nodig bij het klussen?

Hulp nodig bij het klussen?

“Een muurtje schilderen of behangen? Uw nieuwe kasten in elkaar zetten? Een laminaatvloer leggen? Jan Aolbert doet alles om de klus te klaren en om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Alles wat u bij ons koopt, kunt u daarom ook door onze vakkundige medewerkers laten plaatsen, monteren of installeren. Betrouwbaarheid is ons daarbij op het lijf geschreven. Wij werken uitsluitend met ons eigen montageteam. Zo krijgt u geen vreemden over de vloer én is een hoge kwaliteit gegarandeerd.”
Ik zoek een klusser
Robert
Recent werk

Van een tevreden klant

We werden van A tot Z ontzorgd, met een geweldig eindresultaat. Zelf hadden we het zeker niet beter en sneller kunnen doen. Topwerk, klasse!

Recent 2
Recent 2
Recent 3