Vloerspecialist gezocht

Net zoals bij veel andere klussen in huis stelt u zich wellicht de vraag: “Vloer leggen, zelf doen of laten doen?” Deinst u niet terug voor een klus in huis? Dan is zelf uw vloer leggen wellicht een optie. Maar let op, het leggen van een vloer is een lichamelijk zeer intensieve klus en heeft nogal wat voeten in de aarde.

Vloerspecialist inhuren bij Jan Aolbert

Bent u geen doe-het-zelver of beschikt u niet over het juiste gereedschap? Dan adviseren wij u om uw vloer door Jan Aolbert te laten leggen. Onze vloerspecialisten leggen uw vloer snel en leveren vakwerk. Vaak kunt u nog dezelfde dag of de volgende dag uw kamer opnieuw inrichten. Kortom, laat uw vloer leggen door de vloerspecialisten van Jan Aolbert en u heeft er geen omkijken meer naar! Zij hebben bovendien veel expertise in de afwerking van vloeren. Het op maat maken van de vloerdelen rondom een trap of in een gang met veel hoekjes is niet eenvoudig. Ook het leggen van plinten rond (deur)kozijnen, bij trappen en bij andere lastige plekjes is een secuur werkje. Tenminste, als u een perfect resultaat wilt. Enig vakmanschap en het juiste gereedschap zijn een voorwaarde voor een perfect resultaat. Dit vindt u bij de vloerspecialisten van Jan Aolbert.

Zelf een vloer leggen of een vloerspecialist inhuren?

  • Een vloerspecialist beschikt over het juiste gereedschap
  • Onze vloerspecialisten hebben een jarenlange kennis en ervaring
  • Een vloerspecialist is snel en levert vakwerk
  • Een vloerspecialist heeft veel expertise in de afwerking van vloeren
  • Het leggen van een vloer uitbesteden bespaart u veel tijd

Offerte aanvragen
Zelf een vloer leggen of een vloerspecialist inhuren?Robert

Hulp nodig bij het klussen?

Hulp nodig bij het klussen?

“Schilderen of behangen? Uw nieuwe kasten monteren? Een laminaatvloer leggen? Jan Aolbert doet alles om de klus te klaren en om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Alles wat u bij ons koopt, kunt u daarom ook door onze vakkundige medewerkers laten plaatsen, monteren of installeren. Wij werken uitsluitend met ons eigen montageteam, omdat betrouwbaarheid ons op het lijf is geschreven. Ook voor een verbouwing of groter project kunt u overigens bij ons terecht. Wij plannen, bemiddelen en werken nauwgezet samen met erkende professionals. Zo houden we korte lijnen, blijven we betrokken en wordt er uitsluitend goed werk geleverd.”
Ik zoek een klusser
Leon
Recent werk

Van een tevreden klant

We werden van A tot Z ontzorgd, met een geweldig eindresultaat. Zelf hadden we het zeker niet beter en sneller kunnen doen. Topwerk, klasse!

Recent 2
Recent 2
Recent 3