Schilder gezocht

Kan het houtwerk in of aan uw huis wel een likje verf gebruiken? Natuurlijk kunt u dit zelf doen, maar het heeft vele voordelen om uw schilderwerk uit te besteden aan een professional. Jan Aolbert is van oudsher een begrip in de regio als het om verf en schilderwerk gaat. Ook zijn wij een Sigma Prof-punt, waardoor wij samenwerken met een professioneel team van schilders uit diverse achtergronden. Aan praktijkervaring geen gebrek!

Schilder inhuren bij Jan Aolbert

Onze schilders werken netjes en snel en gebruiken de voor uw budget en situatie beste materialen. Weet u precies welke kwasten het beste zijn, welke verf u moet kiezen en welke soorten materialen er bij schilderen komen kijken? Onze schilders hebben alle benodigde spullen die nodig zijn om uw huis te schilderen. Ook weten zij precies welke verfsoort zij moeten toepassen en welke voorbereidingen zij moeten treffen om het beste resultaat te behalen. Om deze redenen gaat het schilderwerk dat door onze schilders wordt uitgevoerd jaren mee. Het inhuren van een schilder bij Jan Aolbert bespaart u zodoende niet alleen tijd, maar uiteindelijk ook veel geld.

Zelf schilderen of schilder inhuren?

  • Een schilder werkt netjes, snel en accuraat
  • Een schilder kiest de voor uw budget en situatie beste materialen
  • Een schilder kent alle verfsoorten en de juiste verftechnieken
  • Schilderwerk door een schilder gaat jaren mee
  • Schilderwerk uitbesteden bespaart u tijd en geld

Offerte aanvragen
Zelf schilderen of schilder inhuren?Chris

Hulp nodig bij het klussen?

Hulp nodig bij het klussen?

“Schilderen of behangen? Uw nieuwe kasten monteren? Een laminaatvloer leggen? Jan Aolbert doet alles om de klus te klaren en om u zoveel mogelijk te ontzorgen. Alles wat u bij ons koopt, kunt u daarom ook door onze vakkundige medewerkers laten plaatsen, monteren of installeren. Wij werken uitsluitend met ons eigen montageteam, omdat betrouwbaarheid ons op het lijf is geschreven. Ook voor een verbouwing of groter project kunt u overigens bij ons terecht. Wij plannen, bemiddelen en werken nauwgezet samen met erkende professionals. Zo houden we korte lijnen, blijven we betrokken en wordt er uitsluitend goed werk geleverd.”
Ik zoek een klusser
Leon
Recent werk

Van een tevreden klant

We werden van A tot Z ontzorgd, met een geweldig eindresultaat. Zelf hadden we het zeker niet beter en sneller kunnen doen. Topwerk, klasse!

Recent 2
Recent 2
Recent 3