Waarmee kunnen we u helpen?

Bij Jan Aolbert heeft u de keuze uit een ruim assortiment, maar kunt u ook terecht voor hulp bij klussen of tips bij het doe-het-zelven. Neem gerust een kijkje op één van onderstaande pagina’s en ontdek meer.

Onze folder!

Download hier de laatste folder en bekijk
alle lopende aanbiedingen!

Download de folder

1

Gaat u zelf schilderen? Houd er dan rekening mee dat er een groot verschil zit tussen het schilderen van binnen- of buitenwerk.

2

Zorg altijd voor de juiste voorbereiding. Natuurlijk zorgt u voor kwasten en ander schildersgereedschap, maar vergeet ook de voorbereiding van de ondergrond niet. Dit is bij goed schilderwerk één van de belangrijkste zaken. Oude verflagen verwijderen, de ondergrond ontvetten, reinigen en eventueel schuren: een goed begin is het halve werk.

3

Lees ook de informatie op de verpakkingen goed door en let op de tekens en pictogrammen die op de etiketten staan. Dit kan veel verwarring voorkomen.

4

Kies de voor uw ondergrond juiste producten, zoals een grondverf en primer. En vergeet ook de voorlakken, tussenlagen en vulmiddelen niet. U staat er misschien niet bij stil, maar ook deze producten zijn zeer bepalend voor een mooi eindresultaat.

5

Als laatste brengt u de toplaag aan, de laag en kleur die u uiteindelijk zult zien.

6

Bespaar wanneer u gaat verven nooit op de voorbehandeling. Neem rustig de tijd en gebruik op elkaar aansluitende materialen voor het beste resultaat. Alleen op deze manier bent u jarenlang verzekerd van mooi schilderwerk!

1

Wanneer u zelf gaat behangen is een goede voorbereiding essentieel. Heeft u al het juiste materiaal in huis, dan kunt u met goede wil en frisse moed aan de slag gaan.

2

Behangen is vooral een kwestie van zorgvuldig werken, rustig blijven nadenken en rustig de tijd nemen.

3

Zorg bij behangen altijd voor gladde muren, voor het beste eindresultaat. Vooral bij vliesbehang is een gladde ondergrond met een egale kleur van groot belang. Krijgt u de ondergrond niet glad, kies dan niet voor een vlies-, maar voor een dikkere behangsoort die dekt en egaliseert.

4

Lees ook de informatie op de verpakkingen goed door en let op de tekens en pictogrammen die op de etiketten staan. Dit kan veel verwarring voorkomen.

5

Bij Jan Aolbert adviseren we u graag over de juiste producten voor uw situatie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het huren van plaktafels en afstomers. Koopt u uw behang in onze winkel, dan is dit zelfs een gratis service!
Unilux Horren