Waarmee kunnen we u helpen?

Bij Jan Aolbert heeft u de keuze uit een ruim assortiment, maar kunt u ook terecht voor hulp bij klussen of tips bij het doe-het-zelven. Neem gerust een kijkje op één van onderstaande pagina’s en ontdek meer.

Onze folder!

Download hier de laatste folder en bekijk
alle lopende aanbiedingen!

Download de folder

Zelf behangen

1

Wanneer u zelf gaat behangen is een goede voorbereiding essentieel. Heeft u al het juiste materiaal in huis, dan kunt u met goede wil en frisse moed aan de slag gaan.

2

Behangen is vooral een kwestie van zorgvuldig werken, rustig blijven nadenken en rustig de tijd nemen.

3

Zorg bij behangen altijd voor gladde muren, voor het beste eindresultaat. Vooral bij vliesbehang is een gladde ondergrond met een egale kleur van groot belang. Krijgt u de ondergrond niet glad, kies dan niet voor een vlies-, maar voor een dikkere behangsoort die dekt en egaliseert.

4

Lees ook de informatie op de verpakkingen goed door en let op de tekens en pictogrammen die op de etiketten staan. Dit kan veel verwarring voorkomen.

5

Bij Jan Aolbert adviseren we u graag over de juiste producten voor uw situatie. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het huren van plaktafels en afstomers. Koopt u uw behang in onze winkel, dan is dit zelfs een gratis service!
Unilux Horren